HITstudio

Klaverenaard 15, Edegem, Belgium
Gym/Physical Fitness Center

Opening Hours

maandag
07:00 - 22:00
dinsdag
07:00 - 22:00
woensdag
07:00 - 22:00
donderdag
07:00 - 22:00
vrijdag
07:00 - 22:00
zaterdag
07:00 - 22:00
zondag
09:00 - 16:00
HITstudio

Description

fitness en voedingsadvies. Personal training en small group training.   High Intensity Training is de wetenschappelijk bewezen, meest efficiënte en veilige manier om spieren op te bouwen, gewichtsverlies te bekomen en fit te worden.
De duur en de kwaliteit van uw leven worden bepaald door uw gezondheid, uiterlijk en uw fysieke mogelijkheden.
Veel mensen weten al dat ze best sporten of toch tenminste 'iets' van beweging moeten doen. Weinigen beseffen echter dat uw volledig fysiek potentieel trachten te bereiken een noodzakelijke voorwaarde is tot 'een gezonde geest in een gezond lichaam'. Velen onderschatten wat ze zelf kunnen en kunnen worden.
Er bestaan vele trainingsprogramma's die met de nodige weerstand, progressie, consistentie en correcte uitvoering u kunnen helpen bij het behalen van resultaten.
Ik voorzie echter hét juiste trainingsprogramma om u op een veilige en efficiënte manier uw genetisch potentieel te laten behalen. Géén uren in de gym, géén blikken van anderen op u gericht, géén onnodige oefeningen, enkel dé juiste oefeningen voor alle belangrijke spiergroepen in een rustige omgeving.
Dit met 1-op-1 personal training, inclusief voedingsadvies.

Timeline Photos HITstudio voorlopig gesloten wegens verbouwingswerken. Binnenkort heropening met nieuw materiaal! 💪

Timeline Photos

HITstudio's cover photo

HITstudio\u0027s cover photo

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS