Overlezen

Warandestraat 42, Turnhout, Belgium
Arts/entertainment/nightlife

Opening Hours

zondag
10:30 - 12:00
Overlezen

Description

Een boekenprogramma op de tweede zondag van de maand. Twee ervaren lezers (Jos Geysels en Karl Van den Broeck) samen met een notoire gast en een streepje live muziek. Johny Geerinckx is presentator. Gratis, met  koffie met croissant.

Photos from Overlezen's post Ondertussen schrijven we de eerste namen van het nieuwe seizoen in ons schriftje. Jeroen Olyslaegers, Peter Terrin en Stefan Hertmans komen al zeker naar De Warande. Chris De Stoop en Kristien Hemmerechts reizen mee door de Kempen. En dat is nog maar het topje van de boekenberg.

Photos from Overlezen\u0027s post

Photos from Overlezen's post Het publiek van Overlezen Zomert werd weer overladen met leestips. Jos Geysels raadt "Rivieren" aan, 3 korte verhalen van Martin Michael Driessen, en heeft enorm genoten van "De zevende functie van taal" van Laurent Binet. Karl van den Broeck herlas het absurdistische verhaal "De woestijn van de Tartaren" van Dino Buzzati en verdiepte zich in het leven van zijn wielerheld Lucien Van Impe. Lady Leen Huet gaat slapen met "Reis naar het middelpunt van de aarde" van Jules Verne, omdat het zo'n heerlijk jongensboek is. Daarna mag ze zich verdiepen in de biografie die Dree Peremans schreef over Wannes Van De velde, het boek dat ze van Johny cadeau kreeg.

Photos from Overlezen\u0027s post

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS