Resource Lab

Steenweg op Tielen 70, Turnhout, Belgium
Local business

Opening Hours

maandag
08:00 - 16:30
dinsdag
08:00 - 16:30
woensdag
08:00 - 16:30
donderdag
08:00 - 16:30
vrijdag
08:00 - 16:30
Resource Lab

Description

Exclusieve en innovatieve eco designs gemaakt van afgedankte materialen. Exclusieve en innovatieve eco-designs gemaakt van afgedankte materialen.

Jonge ontwerpers creëren nieuwe en unieke ontwerpen met ge-upcyclede materialen.
Afgedankte materialen krijgen een complete makeover of worden ingezet als grondstof voor eigenzinnige en gedurfde ontwerpen. De designs zijn mooi, functioneel en duurzaam.
Door hun specifieke stijl en identiteit hebben ze een lange houdbaarheidsdatum en veroveren ze gemakkelijk een vaste plaats in elk interieur.
ResourceLab- designs zijn bovendien 100% Belgisch. De productie ervan wordt lokaal uitbesteed aan werknemers binnen de sociale economie. Door deze keuze creëert ResourceLab duurzame jobs. Duurzame designs én jobs. 2 vliegen in één klap. Nog redenen nodig om een kijkje te nemen

Photos from Resource Lab's post Work in progress: desks en spreekgestoeltes voor het ISWA congres in Antwerpen volgende maand

Photos from Resource Lab\u0027s post

Timeline Photos ok eens kijken of het ook voor ons werkt.... Like onze pagina (De pagina liken he, niet alleen het bericht) en deel dit bericht en bij 450 likes verloten we dit handgemaakte krukje van sloophout!!!

Timeline Photos

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS