VanRoey.be

Kempenlaan 2, Turnhout, Belgium
Professional services

Opening Hours

maandag
08:00 - 18:00
dinsdag
08:00 - 18:00
woensdag
08:00 - 18:00
donderdag
08:00 - 18:00
vrijdag
08:00 - 18:00
VanRoey.be

Description

VanRoey.be biedt ICT oplossingen rond Security, Cloud, Mobile en Applications. Onze strategische én no-nonsense aanpak, overtuigt klanten in heel België. VanRoey.be biedt ICT oplossingen aan met een focus op Security, Cloud, Mobile en Applications. Op maat van ondernemingen, scholen, zorginstellingen en andere overheden. Dankzij 20 jaar ervaring, met zorg gekozen oplossingen en partners en een team van 100 experts zorgen wij ervoor dat u een betrouwbare en succesvolle zakenpartner blijft: wendbaar, snel, veilig en mobiel, net als VanRoey.be zelf.

Wij volgen de trends in ICT met onze voeten op de -oerdegelijke Kempense- grond. Met onze aanpak die tegelijk strategisch, realistisch én vooral no-nonsense is, overtuigen wij klanten in heel België. Wij zijn fier op onze track record, met klanten als Soudal, Mensura, Würth, Voka, Bobbejaanland, Van Lanschot Bankiers, Renotec, Immoweb en AZ Turnhout.

U wil passie en expertise in ICT. Wij hebben die in huis. Onze mensen scholen zich continu bij en zo behaalt VanRoey.be de hoogste certificaten bij haar partners zoals Microsoft, HP, Fortinet, Telenet, Symantec, Veeam, Cisco, Citrix, SMS Passcode, MobileIron, Ruckus, Samsung, Impero, Odoo, Adobe, Epson en CTouch.

VanRoey.be maakt samen met Webstore.be deel uit van de Van Roey ICT Group.

Timeline Photos VanRoey.be staat voor de klas! Vandaag gaf Karin Versmissen (HR Manager bij VanRoey.be) een gastles voor de leerlingen van het vijfde en zesde jaar Secretariaat Talen van het Sint-Maria-Instituut te Geel, in het kader van het Vlajo initiatief 'Ondernemers voor de klas' Lees meer in het nieuwsbericht op onze website: http://www.vanroey.be/vanroey-be-staat-voor-de-klas.html

Timeline Photos

Timeline Photos VanRoey.be realisaties getoond op de Global Partner Conference van Fortinet, Cancun, Mexico. "Ándale! Arriba! Epa! Yeehaw!"

Timeline Photos

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS