't Vlindertje

Boekevijverstraat 9, Zandbergen, Belgium
Ice Cream Shop

Opening Hours

woensdag
13:00 - 18:00
donderdag
13:00 - 18:00
vrijdag
13:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
13:00 - 18:00
't Vlindertje

Description

Beste, gelieve bestelling te plaatsen in de winkel zelf. Openingsuren:Ma en Di:
gesloten
Woe tot vrijdag: 13u tot 18u30
Zaterdag: 10u-17u30
Zondag: 13u-18u Chocolade- en ijsatelier
The place to be voor lekkere artisanale pralines en ijs!
Dozen ijs van 1l of 2,5l, ijstaarten, ijshoorntjes, frisco's, potjes met dame-blanche, aardbeisaus, advokaat, brésilienne,kleine potjes, ijstaarten voor elke gelegenheid, ook foto-ijstaarten.
Pralines, caraques, studentenhaver, holgoed, suikervrije (pralines,caraques, holgoed, ijs en sorbet), dit alles kan in een hele mooie verpakking!
Holgoed voor pasen, halloween, sinterklaas,...
Ook gelegenheid om ter plaatse een ijsje te consumeren of te genieten van een lekkere ijscoupe, een koffie met praline, frisdrank,...
Kinderen kunnen genieten van schommel, glijbaan, maxitrampoline, zandbak, tractors, fietsje, wipje,... Ook allerlei diertjes te zien, pony's, geit, konijnen, kippen,... in oase van rust en natuur.

Photos from 't Vlindertje's post Op zoek naar wat afkoeling? Dan ben je in 't Vlindertje aan het juiste adres 😊! Lekkere ijsjes in allerlei smaken en allerlei hoorntjes, ... En waterbadjes voor groot en klein 😄👪🏊🍦🍧☕🌞🌝

Photos from \u0027t Vlindertje\u0027s post

Photos from 't Vlindertje's post Deze voormiddag bracht ik 4 spaarpotten met centjes en briefjes naar het UZ Gent tvv Kinderkankerfonds. Ze werden door Catharina in ontvangst genomen. We bedanken al onze klanten van 't Vlindertje, de klanten van mijn moeder met de ijsjeswagen en de klanten van broodjeszaak Tartino in Herne voor hun liefdevolle bijdrage 😊 ❤💪👍 Verzamelt u ook uw rosse of andere centjes? Ze zijn het hele jaar door welkom in 't Vlindertje 😉.

Photos from \u0027t Vlindertje\u0027s post

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS