Bacchus jazz bar

Trg kralja Tomislava 16, Zagreb, Croatia
Pub

Radno Vrijeme

ponedjeljak
11:00 - 00:00
utorak
11:00 - 00:00
srijeda
11:00 - 00:00
četvrtak
11:00 - 00:00
petak
11:00 - 00:00
subota
12:00 - 00:00
Bacchus jazz bar

Opis

Bacchus jazz bar u.o. (vl. Duje Oman) Bacchus Jazz Bar nalazi se u samom središtu Zagreba na Trgu kralja Tomislava 16.  U ugodnom ambijentu nekoliko puta tjedno nudimo Jazz večeri, dok je srijedom na programu večer poezije.  U toplije dane na raspolaganju je i velika terasa mediteranskog ugođaja.

Dobrodošli !

Photos from Bacchus jazz bar's post PETAK, 24.3.2017.: ADAM KLEMM HAMMOND TRIO: Adam Klemm - saksofon Erik Marenče - hammond orgulje Janko Novoselić -bubnjevi Koncert počinje u 21 h i traje do 23 h Adam Klemm završio je studij u Grazu, na Univerzitetu za Glazbu i Scenske Umjetnosti. Pohađao je i Akademiju Sibelius u Helsinkiju.Trenutno živi u Ljubljani, predaje saksofon i klarinet, te radi u menadžmentu Novosadskog Jazz Festivala. Njegova prva samostalna snimka "Hot Coolen" izdana je 2007.g. za Sensor Records. Erik Marenče jedan je od najpoznatijih slovenskih pijanista mlade generacije. Završio je Visoku školu za glazbu i ples u Rotterdamu, a, osim svirkom, jednako se uspješno bavi i skladanjem. Janko Novoselić završio je osnovnu i srednju glazbenu školu u kojoj je svirao klavir i izučavao teoriju glazbe, a satove udaraljki pohađao je u Glazbenoj školi Vatroslava Lisinskog kod prof. Elvire Happ. Nakon završetka srednje škole upisao je jazz akademiju u Grazu, u klasi prof. Manfreda Josela, na kojoj je diplomirao 2006. godine u klasi Howarda Curtisa. "An organ trio, in a jazz context, is a group of three jazz musicians, typically consisting of a Hammond organ player, a drummer, and either a jazz guitarist or a saxophone player. In some cases the saxophonist will join a trio which consists of an organist, guitarist, and drummer, making it a quartet. Organ trios were a popular type of jazz ensemble for club and bar settings in the 1950s and 1960s, performing a blues-based style of jazz that incorporated elements of R&B. The organ trio format was characterized by long mprovised solos and an exploration of different musical "moods"." (www. wikipedia)

Photos from Bacchus jazz bar\u0027s post

Timeline Photos PETAK, 17.3.2017.: LJUBICA GURDULIĆ KVARTET: Ljubica Gurdulić - vokal Domagoj Leljak - gitara Vjeko Crljen - kontrabas Borko Rupena - bubnjevi Koncert počinje u 20:30 i traje do 23 h Jedna od najboljih domaćih rock pjevačica ujedno i jedna od najboljih domaćih jazz pjevačica sa svojim kvartetom izvodi jazz koji je tako ugodan da je to gotovo nevjerojatno.

Timeline Photos

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS

never expected today would be such a good day ☀️☕️🌱

never expected today would be such a good day ☀️☕️🌱

Uzivancija petkom 😊 #suncanje

Uzivancija petkom 😊 #suncanje