Servisni centar Hanžek

Albinijeva 10, Zagreb, Croatia
Professional Service

Radno Vrijeme

ponedjeljak
09:00 - 17:00
utorak
09:00 - 17:00
srijeda
09:00 - 17:00
četvrtak
09:00 - 17:00
petak
09:00 - 17:00
subota
08:00 - 12:00
Servisni centar Hanžek

Opis

Ovlašteni servis za Sony i Grundig aparate. Servisni centar Hanžek datira iz davne 1984.g,  Imamo  dugogodišnje iskustvo (32 godina) u popravku Grundig, Sony, Falke Videotehnik , Selecta, V-TEK  elektroničkih uređaja i servisnu podršku originalnih dijelova te dokumentacije. U servisu imamo potpunu podršku svih navedenih proizvođača te koristimo originalne dijelove naručene od istih. Ovlašteni smo servisi za :

SONY, GRUNDIG, FALKE VIDEOTECHNIK, SELECTA, V-TEK.

Svojim strankama pružamo stručnost, pouzdanost i kvalitetu te cjelovitu i vrhunsku ponudu dodatnog pribora i usluga na jednom mjestu.

  Cijenimo svakog kupca i što je bitno, ne ostavljamo Vas ni nakon isteka jamstvenog roka. Naš servis Vam je na raspolaganju i ako imate stariji uređaj kojega treba osposobiti. Imajući na umu Vaše potrebe, posebno ulažemo u znanje svojih djelatnika. Naši serviseri redovito pohađaju stručne tečajeve organizirane od strane proizvođača koje servisiramo kako bismo uvijek pratili novitete i bili u korak sa svjetskim trendovima i inovacijama. Kontinuirano spajamo naše dugogodišnje iskustvo sa novim znanjima i modernim tehnologijama.

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS