Adarte

Storkstraat 59, Veenendaal, Netherlands
Art Restoration Service

Opening Hours

woensdag
10:00 - 14:00
donderdag
10:00 - 16:00
vrijdag
10:00 - 16:00
zaterdag
10:00 - 14:00
Adarte

Description

Adarte: Lijstenmakerij, Restauratie, Workshops & Cursusprojecten en cultuurreizen. www.adarte.nl Adarte is een ambachtelijke en eigentijdse Lijstenmakerij en Kunsthandel die zich kenmerkt door een hoogwaardig vakmanschap, voorziet in de beste materialen op het gebied van maatlijstwerk en biedt een complete inijstservice. Met bijna 20 jaar ervaring in dit vak staan wij borg voor een optimaal, vakkundig en smaakvol eindresultaat van uw inlijstopdracht. Adarte biedt daarnaast een fraaie collectie kunstobjecten in mondgeblazen glas en kristal. Het gehele jaar organiseert Adarte tevens leuke, inspirerende schilderworkshops en cursusprojecten voor particulier en bedrijf. Kom eens langs en laat u ook inspireren!

Timeline Photos De laatste uren van 2016 tikken langzaam weg... Het aftellen is begonnen! Na vandaag, vrijdag 30 december na 13.00 uur sluiten we onze deuren heel even, om vanaf dinsdag 3 januari a.s. weer fris van start te gaan met onze activiteiten. Nieuw jaar, Nieuwe kansen! .... Graag tot ziens! Adarte wenst je een Gezellige Jaarwisseling en een Sprankelend, Inspirerend, Creatief en Reislustig 2017!

Timeline Photos

Photos from Adarte's post Tussen Kerstmis en de jaarwisseling zal Adarte volgens aangepaste tijden geopend zijn: Dinsdag 27 december; gesloten Woensdag 28 t/m vrijdag 30 december: 10.00 - 13.00 uur Zaterdag 31 december: gesloten Maar, ook dan zitten we niet stil... er wordt hard gewerkt aan vele nieuwe inspirerende, kunstzinnige, creatieve en culturele zaken en producten die m.i.v. 2017 worden toegevoegd aan onze activiteiten. Binnenkort meer nieuws daarover; hou onze Facebookpagina dus in de gaten! Heel veel dank lieve likers, delers en Facebookvrienden van Adarte, voor het in ons gestelde vertrouwen, je deelname aan onze activiteiten en fijne samenwerking het afgelopen jaar! Wij wensen je Sfeervolle Feestdagen en een Sprankelend, Creatief en Reislustig 2017!

Photos from Adarte\u0027s post

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS