Muzeul Casa Muresenilor Brasov

, Brasov, Romania
Organization

Ore De Deschidere

luni
09:00 - 17:00
marți
09:00 - 17:00
miercuri
09:00 - 17:00
joi
09:00 - 17:00
vineri
09:00 - 17:00
sâmbătă
09:00 - 17:00
Muzeul Casa Muresenilor Brasov

Descriere

Ultimele activităţi ale „Vacanţei artelor la muzeu” Muzeul „Casa Mureşenilor” îi invită în data de 6.08.2015, ora 11, la sediul muzeului pe copiii participanţi la cursurile de educaţie muzeală „Vacanţa artelor la muzeu”. Ultima activitate va consta într-un tur la pas prin centrul istoric şi o deplasare la un restaurant din centrul Braşovului. La restaurant, copiii vor asista la o lecţie privind mâncarea sănătoasă, aşezarea tacâmurilor şi bunele maniere la servirea mesei, activitatea fiind coordonată de Maria Vlasin şi Ovidiu Savu. Totodată, participanţii vor pune în practică informaţiile primite, preparându-şi o salată de vară. Tot în cadrul programului de vacanţă, sâmbătă, 8 august 2015, ora 8, copiii însoţiţi de părinţi se vor deplasa cu trenul într-o excursie la Racoş. Se vor vizita obiective geologice şi istorice importante: vulcanul stins, coloanele de bazalt, lacul de smarald şi cetatea medievală. Pentru cei doritori să participe la aceste activităţi vă rugăm să-l contactaţi pe muzeograful Ovidiu Savu, coordonatorul programului (telefon muzeu - 0268477864 sau e-mail - ovidelsa@yahoo.com).

Ultimele activităţi ale „Vacanţei artelor la muzeu”\n\n Muzeul „Casa Mureşenilor” îi invită în data de 6.08.2015, ora 11, la  sediul muzeului pe copiii participanţi la cursurile de educaţie muzeală „Vacanţa artelor la muzeu”. Ultima activitate va consta într-un tur la pas prin centrul istoric şi o deplasare la un restaurant din centrul Braşovului.\n La restaurant, copiii vor asista la o lecţie privind mâncarea sănătoasă, aşezarea tacâmurilor şi bunele maniere la servirea mesei, activitatea fiind coordonată de Maria Vlasin şi Ovidiu Savu. Totodată, participanţii vor pune în practică informaţiile primite, preparându-şi o salată de vară.\n Tot în cadrul programului de vacanţă, sâmbătă, 8 august 2015, ora 8, copiii însoţiţi de părinţi se vor deplasa cu trenul într-o excursie la Racoş. Se vor vizita obiective geologice şi istorice importante: vulcanul stins, coloanele de bazalt, lacul de smarald şi cetatea medievală.\n Pentru cei doritori să participe la aceste activităţi vă rugăm să-l contactaţi pe muzeograful Ovidiu Savu, coordonatorul programului (telefon muzeu - 0268477864 sau e-mail - ovidelsa@yahoo.com).

Festivalul de dans ROMANA, ediția a II-a Mulțumim tuturor celor care au contribuit la buna realizare Festivalului de dans ROMANA! Felicitări trupelor de amatori, Formației Vocal Instrumentale de Muzică Veche ”Anton Pann”, Ansamblului ”Măgura” Codlea, Asociației Cavalerii Cetăților Bârsei, Ansamblului Passeggio, Asociației Culturale SIC, Companiei ”Green Princess & Pantalon Vert”. Vă așteptăm cu drag la ediția a III-a a Festivalului de dans ROMANA!

Festivalul de dans ROMANA, ediția a II-a

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS