Restaurant Casa Bunicii

Str Virgil Onitiu nr 3, Timisoara, Romania
Restaurant/cafe

Ore De Deschidere

luni
12:00 - 00:00
marți
12:00 - 00:00
miercuri
12:00 - 00:00
joi
12:00 - 00:00
vineri
12:00 - 00:00
sâmbătă
12:00 - 00:00
duminică
12:00 - 00:00
Restaurant Casa Bunicii

Descriere

Mananci ca la bunica, te simti ca acasa! Casa Bunicii 1 si 2 sunt restaurante cu specific Banatean. Nostalgicii copilariei petrecute pe la bunicile din banat dar si calatorii ce poposesc in Timisoara apreciaza deopotriva bogatia bucatariei banatene.

Nu in ultimul rand Casa Bunicii este un restaurant de familie fiind singurul din oras care ofera atat de multe facilitati pentru copii: scaunele speciale, toaleta pt copii, loc de joaca in interior dotat cu camera de supraveghere video si loc de joaca in gradina cu spatiu generos si dotari de calitate.

Datorita politicii noastre de a nu face rezervari la intreaga capacitate, restaurantul nostru nu va fi niciodata inchis pentru o nunta sau un botez. Totusi datorita succesului de care ne bucuram, seara si la sfarsit de saptamana este bine sa va asigurati ca aveti o rezervare facuta din timp.

Astazi bunica a pus savoare in bucatele de la meniul zilei: CASA BUNICII 1: Crema de legume Piept de pui cu sunca si mozzarella Cus cus Gogosari murati Placinta cu mere Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/ CASA BUNICII 2: Ciorba de vacuta Tochitura dacica Mamaliguta Salata de castraveti murati la soare Inghetata de zmeura Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/ Si, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei. POFTITI LA MASA!

Astazi bunica a pus savoare in bucatele de la meniul zilei:\n\nCASA BUNICII 1:\n\nCrema de legume\nPiept de pui cu sunca si mozzarella\nCus cus\nGogosari murati\nPlacinta cu mere\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/\n\nCASA BUNICII 2:\n\nCiorba de vacuta\nTochitura dacica\nMamaliguta\nSalata de castraveti murati la soare\nInghetata de zmeura\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/\n\nSi, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei.\nPOFTITI LA MASA!

O saptamana inceputa bine continua si mai bine. Bunica va asteapta la meniul zilei! CASA BUNICII 1: Ciorba de fasole verde Cotlet cu mazare si sos de rosii Cartofi piure Salata asortata Desert din grau Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/ CASA BUNICII 2: Zupa de rata cu taitei Pulpe de pui cu masline si rosii Cartofi la cuptor Salata de varza dulce Tarta cu visine Intra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos: http://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/ Si, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei. POFTITI LA MASA!

O saptamana inceputa bine continua si mai bine. Bunica va asteapta la meniul zilei!\n\nCASA BUNICII 1:\n\nCiorba de fasole verde\nCotlet cu mazare si sos de rosii\nCartofi piure\nSalata asortata\nDesert din grau\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-1/115/\n\nCASA BUNICII 2:\n\nZupa de rata cu taitei\nPulpe de pui cu masline si rosii\nCartofi la cuptor\nSalata de varza dulce\nTarta cu visine\n\nIntra pe EUCEMANANC. RO si comanda-ti mancarea de la bunica, direct la birou sau acasa, folosind link-ul de mai jos:\nhttp://eucemananc.ro/timisoara/locatie/casa-bunicii-2/76/\n\nSi, pentru ca, dupa atatea bunatati, un pahar cu apa rece ne-ar merge la suflet, bunica ne aduce apa, din partea ei.\nPOFTITI LA MASA!

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS