Trofta - Istog

Rr. Bajram Gashi, Istok, Serbia
Hotel

Radno vreme

ponedeljak
07:00 - 00:00
utorak
07:00 - 00:00
sreda
07:00 - 00:00
četvrtak
07:00 - 00:00
petak
07:00 - 00:00
subota
07:00 - 00:00
nedelja
07:00 - 00:00
Trofta - Istog

Opis

Mire se vini te Hotel TROFTA
Shijoni një destinacion te mrekullueshëm

Timeline Photos http://trofta.eu/produktet.html Produkte nga Peshku Trofta Numri i personave që pëlqejnë peshkun po rritet nga dita në ditë dhe kjo është një arsye me shumë për kompaninë Trofta, qe te sjell në tregun Kosovar produktet te reja nga Peshku. Kompania Trofta duke e parë rritjen e madhe të kërkesës nga ana e klientëve për produktet e peshkut ka vendosur që këto produkte ti ofrojë edhe të paketuara për konsumatorët në tërë vendin. Tashmë produktet e peshkut konsumatorët mund ta gjejnë nëpër raftet e marketeve në Kosovë. Peshk i pastruar dhe i vakumuar, Çorbë peshku, Qofte peshku Trofta, Qofte peshku me spinaq, File peshku (vakumuar), Peshk i terur dhe i tymosu

Timeline Photos

Urime festen e Fiter Bajramit te gjithë besimtareve Myslimane kudo qe janë.

Urime festen e Fiter Bajramit te gjithë besimtareve Myslimane kudo qe janë.

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS

x__ko94#cheers #tbt #good #time #lovemylife #thankful #lovemyalbania #love #mykosovo #lovemyfamily #istogu #istogcity ❤

#istogu #good #love #lovemyfamily #tbt #mykosovo #cheers #thankful #lovemyalbania #time #lovemylife #istogcity

#cheers #tbt #good #time #lovemylife #thankful #lovemyalbania #love #mykosovo #lovemyfamily #istogu #istogcity ❤

labinotaliaj#Pasuria ime #Babi dhe #Mami

#babi #mami #pasuria

#Pasuria ime #Babi dhe #Mami

x__ko94#beautiful #place #best #eat #good 😊

#beautiful #good #place #eat #best

#beautiful #place #best #eat #good 😊