JUSTTRAVEL AGENCY NIS SERBIA

Obrenoviceva 24 , TPC Gorca lok m-12, Niš, Serbia
Travel Agency

Radno vreme

ponedeljak
09:00 - 21:00
utorak
09:00 - 21:00
sreda
09:00 - 21:00
četvrtak
09:00 - 21:00
petak
09:00 - 21:00
subota
09:00 - 15:00
JUSTTRAVEL AGENCY NIS SERBIA

Opis

Just see....Just dream.....Just travel..... Just Travel je turistička agencija koja se bavi organizovanjem tematskih putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i turističkih aranžmana u letnjoj i zimskoj sezoni. Vršimo kompletnu organizaciju puta i boravka za učesnike kongresa i seminara u zemlji i inostranstvu. Pružamo tehničku podršku organizatorima stručnih skupova u našoj zemlji. Organizujemo letovanja i zimovanja, ekskurzije, banjski i rekreativni turizam. Poseban segment naše ponude čini upravo organizovanje ekskurzija čijem planiranju posvećujemo izuzetnu pažnju. Ukoliko želite da upravo nama poklonite vaše poverenje biće nam velika čast da izađemo u susret svim vašim željama i učinimo svako vaše putovanje nezaboravnim. Posedujemo veliko i višegodišnje iskustvo u bavljenju ovim poslom koje vam, kao našim klijentima, može garantovati izuzetnu i profesionalnu uslugu na svakom koraku.

Prevoz putnika

Jedna od najvažnijih delatnosti naše agencije je i prevoz putnika, na domaćim i inostranim destinacijama. Potpuno sigurno, bezbedno i udobno prevozimo naše putnike do odredišta. Zbog toga nam iz godine u godinu sve više klijenata poklanja poverenje birajući naš prevoz do neke od destinacija iz našeg programa.

  

U agenciji Just Travel mozete racunati na izuzetno kvalitetan visokopodni autobus turističke klase sa ugrađenom audio/video opremom i klimatizacijom. Na taj način smo obezbedili za sve naše putnike izuzetan i konforan prevoz do svih destinacija koje su u našim programima. Profesionalni vozači brinu da do svih odredišta stignete udobno i sigurno. Za programe putovanja koje radimo u saradnji sa drugim agencijama, kao subagenti prodaje, za naše putnike obezbeđujemo prevoz njihovim prevoznim sredstvima, prema njihovim ugovornim obavezama.

Mesto dolaska i polaska autobusa određuje se tako da bude najbliže moguće svakom smeštajnom objektu. Polazak autobusa je u večernjim časovima na dan koji prethodi izabranom terminu letovanja. U povratku, polazak se obično planira u ranim popodnevnim satima, prema konkretnom programu putovanja. Raspored sedenja određuje redosled prijava. Pušenje u prevoznom sredstvu nije dozvoljeno. Posadu obično sačinjavaju dva vozača i najmanje jedan pratilac grupe. Tokom putovanja, kao što naši putnici već dobro znaju, planiramo i određeni broj pauza za osveženje i odmor. Našim putnicima, u toku putovanja obezbeđujemo obavezno najmanje jednu kafu ili sok, kako bi putovanje učinili što prijatnijim.

Usluge prevoza dajemo i trećim licima. Omogućujemo, kada nam to plan i program naših aktivnosti dozvoljava, iznajmljivanja visokopodnih putničkih autobusa drugim agencijama i organizatorima putovanja. Možete nam u potpunosti pokloniti vaše poverenje ukoliko želite da korisnicima svojih usluga pružite potpuni užitak putovanja modernim i udobnim prevozom.

Posebnu pažnju poklanjamo i organizovanju tako zvanih individualnih putovanja. Sa ponosom ističemo da smo ovlašćeni agenti prodaje turoperatora Der Tour i MSC Cruises. Njihova izuzetna i raznovrsna ponuda sada vam je dostupna i na dohvat ruke. Možete nam u potpunosti poveriti celokupnu logistiku vezanu za izbor najpovoljnijeg aranžmana prema vašim željama. U dogovoru sa vama, a na osnovu našeg iskustva, možemo pronaći destinaciju i smeštaj, sa ili bez avio prevoza, koji će ispuniti sva vaša očekivanja. Takođe, u saradnji sa agencijom Meli Tours iz Grčke nudimo vam mogućnost online pregleda i rezervacije hotelskih kapaciteta u Grčkoj.


Turistički vodiči

Ukoliko tek počinjete posao u turizmu i nemate sopstvene turističke vodiče visoke klase, pružamo vam mogućnost da preko nas obezbedite nekog od visokostručnih kadrova sa višegodišnjim iskustvom u turizmu. Naša turistička agencija sarađuje sa partnerskom agencijom Homo Turisticus koja vam može obezbediti profesionalne vodiče do željene destinacije.

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS