Playa Ljubljana

Šmartinska c.152, Ljubljana, Slovenia
Cocktail Bar

Odpiralni čas

ponedeljek
08:00 - 00:00
torek
08:00 - 00:00
sreda
08:00 - 00:00
četrtek
08:00 - 00:00
petek
08:00 - 01:00
sobota
08:00 - 01:00
nedelja
09:00 - 23:00
Playa Ljubljana

Opis

PLAYA Ljubljana je pričela z ustvarjanjem svoje zgodbe v januarju leta 2008.
Prvotni koncept je bil enostaven, a kljub temu kvaliteten, naš cilj pa, da PLAYA postane 'meeting point' nakupovalnega središča BTC.
Kljub temu, da je daleč od morja lahko v lokalu začutimo utrip Mediterana. Valovita stena in točilni pult v obliki morskih valov, zaključen z osvetljenim steklenim delom – umetniško skulpturo Ive Kisovca – simbolizirata pesek in morsko peno. Pogled na akvarije prijetno pomirja ob užitku ob kavi, ob cocktailu iz naše pestre ponudbe ali pa ob posebnih PLAYA vročih čokoladah.
Pri sestavljanju ponudbe smo skozi vsa leta inovativni in spremljamo trende najboljših barov svetovnih prestolnic.
Že v samem začetku smo po zgledu nr.1 londonskih cocktail barov v svojo ponudbo cocktailov vpeljali sveže sadje in zelišča, ki jih uporabljamo tudi pri pripravi naravnih sokov in vročih čokolad; tokrat pa nadgrajujemo ponudbo tudi s smoothie-ji na osnovi t.i. super hrane (goji & acai jagode, shisandra jagode, chia semena, camu-camu,…)
PLAYA je skozi leta postala znana tudi po svojih dogodkih, ki v pomladno-poletnem času popestrijo družabno življenje in dvigajo utrip mesta.
Z inovativnostjo in svežino, ki jo vpeljujemo v tematike dogodkov smo dosegli, da je PLAYA tudi nepogrešljivo klubsko prizorišče Ljubljane in širše okolice.

Timeline Photos *** PLAYA MOJITO, NAJBOLJŠI MOJITO V MESTU ***

Timeline Photos

Playa Ljubljana's cover photo

Playa Ljubljana\u0027s cover photo

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS