Gostilna Koblarjev Zaliv

Na Otok 20, Maribor, Slovenia
Restaurant/cafe

Odpiralni čas

ponedeljek
10:00 - 22:00
torek
10:00 - 22:00
sreda
10:00 - 22:00
četrtek
10:00 - 22:00
petek
10:00 - 22:00
sobota
10:00 - 22:00
nedelja
10:00 - 22:00
Gostilna Koblarjev Zaliv

Opis

Gostilna Koblarjev Zaliv

http://www.koblarjev-zaliv.si ==>  O nas

Gostilna Koblarjev Zaliv se nahaja sredi čudovitega zaliva reke Drave, kjer že več kot 35 let razvajamo naše goste z izbrano in celovito gostinsko ponudbo.

V svoji redni ponudbi imamo dnevne malice in kosila, za večje in zaključene skupine, pa ponujamo pestro izbiro kulinaričnih dobrot in pijač ter pomagamo pri organizaciji različnih obletnic, porok, rojstnih dnevov, drugih osebnih praznikov in poslovnih srečanjih. Preberi več...


==> Pokličite!

Pokličite nas in obiščite!

Za vse dodatne informacije in vaše cenjeno povpraševanje smo vam vedno na voljo po telefonu 02 22 99 550 ali elektronski pošti info@koblarjev-zaliv.si, zalo pa bomo veseli, če nas obiščete tudi osebno.


==> Naša ponudba:

Od ponedeljka do petka, med 10. in 14. uro, vam ponujamo pestro izbiro okusnih malic.

Vsak dan, od ponedeljka do nedelje, med 12. in 16. uro, pa pripravljamo odlična kosila.

Pri kosilu je na voljo več vrst vsakodnevnih juh, široka izbira sezonskih in drugih solat ter seveda - slastni zaključeka kosila - sladica.

Za večje skupine priporočamo rezervacijo, saj vam bomo tako vse pripravili in ne bo treba čakati na prosto mizo.
   

==> Zaključene skupine:
   
   
Ob različnih priložnostih, kot so obletnice, rojstni dnevi, druga osebna praznovanja in poslovna srečanja, vam ponujamo pestro izbiro kulinaričnih dobrot in pijač ter pomagamo pri organizaciji in izvedbi celotnega dogodka v naši gostilni.

Imamo dolgoletne in preverjene izkušnje pri organizaciji in izvedbi tudi najzahtevnejših dogodkov, zato vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri ustreznih pogrinjkov, hrane, vina, sladic ter vsega kar je potrebno da bo vaše srečanje popolno.

          
Vas in vaše povabljence bomo razvajali z kulinaričnimi dobrotami iz slovenske in mednarodne kuhinje ter specialitetah, kot so pečeni odojek, kozliček, jagnjetina ali zajček.

   
==> Nepozabno poročno slavje v Koblarjevem zalivu:

Poroka je nedvomno ena najpomembnejših prelomnic v življenju, zato vam v gostilni Koblarjev Zaliv omogočamo, da bo vaše poročno slavje nepozabno.
   
Pogostili vas bomo v prijetnem vzdušju notranjih prostorov, ki sprejmejo 70 gostov, v poletnih mesecih pa tudi na terasi in travniku ob reki Dravi, kjer je slavje v poletnem času v soju bakel in sveč še posebej čarobno.

Gostje bodo uživali v izbranih jedeh katere boste osebno izbrali, svetovali pa vam bomo tudi pri izbiri ustrezne celote kulinarike in vin. Glede na vaše želje in število poročnih gostov ustrezno opremimo prostore in se dogovorimo o celotnem aranžmaju ter pomagamo pri izbiri glasbe oz. glasbene skupine.

==> S tradicionalnim splavom po reki Dravi:

Na vožnji s splavom, ki jo organizira Turistično društvo Maribor, za zabavno in sproščeno vzdušje poskrbijo flosarji, flosarska frajla in njihovi spremljevalci, za veselo razpoloženje ob domači glasbi pa Splavarski trio. Program vožnje od Koblarjevega zaliva do Lenta vsebuje še predstavitev dravskega splavarjenja v preteklosti ter splavarski krst enega od udeležencev vožnje. Na splavu ne boste prikrajšani niti za kulinarične užitke!

Photos from Gostilna Koblarjev Zaliv's post Piknik Pomerančkov, na našem vrtu.. Neprecenljivo 😃

Photos from Gostilna Koblarjev Zaliv\u0027s post

Photos from Gostilna Koblarjev Zaliv's post Lep petek, izkoristite še soboto.. Prihaja mrrrzlo vreme

Photos from Gostilna Koblarjev Zaliv\u0027s post

INSTAGRAM PHOTOS FROM USERS

Drava. Mir in tišina. #igmaribor

Drava. Mir in tišina. #igmaribor